Welcome to DiziEvi Film Dizi Dünyasının Yeni Adresi DiziEvi.NeT

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?

Soru sor

Sorularınız var ise sorup cevaplayabilirsiniz.

Cevap

Sorularınızı Uzman Ekibimiz Tarafından Cevaplarınızı Alın

İletişime Geçin

Uzmanlarımız Sorularınızı Cevaplamaya Hazır

Windows 12 ne zaman çıkacak?

DiziEvi

Admin
Yönetici
Admin
Kayıtlı Kullanıcı
Web sitesi
www.dizievi.net

Windows 12 ne zaman çıkacak?​

Ancak geçtiğimiz gün Stardock yazılım şirketinin başkan yardımcısı Brad Sams, Windows 12'nin söylentilere konu olan tasarımının doğru olabileceğine dair kanıtlar sunduğu bir video yayınladı. Daha önce yayınlanan ekran görüntüsünde saat, tarih ve arama kutusunun görev çubuğundan masaüstüne taşındığını hatırlayın. Muhtemelen, kullanıcılar bunları ekranda herhangi bir yere yerleştirebilecekler.

Windows 12 ne zaman çıkacak?

Brad Sams'a göre geliştiriciler Windows 11'in Dev 25300 yapısında saat ve tarih bilgilerinin görev çubuğundan kaldırılmasına izin veren gizli ayarlar buldular. Etkinleştirildiğinde, Windows 11 masaüstü aşağıdaki gibi görünüyor:

Stardock yazılım şirketinin başkan yardımcısına göre bu Microsoft'un kod adı Next Valley olan Windows 12 işletim sisteminin kullanıcı arayüzünü test etmeye başladığının bir kanıtı. Henüz teyit edilmemiş bilgilere göre ise Windows 12 işletim sistemi, 2024 yılında resmi olarak piyasaya sürülecek. Geçtiğimiz aylarda, Windows 12 işletim sisteminin tasarımını gösteren bir ekran görüntüsü ortaya çıkmıştı. Bazı kullanıcılar ve uzmanlar bu sızıntıya şüpheyle yaklaşmışlardı, zira Microsoft bugüne kadar gelecekteki işletim sistemleri hakkında mümkün olduğunca az bilgi sızdıran bir şirket.

Donanım Haber

shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8