Welcome to DiziEvi Film Dizi Dünyasının Yeni Adresi DiziEvi.NeT

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?

Soru sor

Sorularınız var ise sorup cevaplayabilirsiniz.

Cevap

Sorularınızı Uzman Ekibimiz Tarafından Cevaplarınızı Alın

İletişime Geçin

Uzmanlarımız Sorularınızı Cevaplamaya Hazır

Microsoft Windows 12 için Hazırlıklara Başladı

DiziEvi

Admin
Yönetici
Admin
Kayıtlı Kullanıcı
Web sitesi
www.dizievi.net

Microsoft Windows 12 için Hazırlıklara Başladı​

windows12-haberleri.jpg

Microsoft mühendislerinin, yeni nesil Windows işletim sistemi üzerinde çalışmaya başladığı iddia edildi. Windows 12'nin tamamen farklı bir işletim sistemi olacağı düşünülüyor. Uzmanlar, gelecek ürünün son çıkan Windows 11 de dahil olmak üzere önceki işletim sistemlerinin geliştirildiği altyapının değiştirileceğini düşünüyor. İşletim sistemi zorunlu olarak, Microsoft Pluton güvenlik yongasının ve TPM 2.0 şifreleme yongasının yanı sıra güvenli önyükleme işlevinin varlığını gerektirecek.Windows 12 İşletim sisteminin düşük seviyedeki PC'lerde çalışabilmesi için, basitleştirilmiş Windows 10X işletim sisteminden bazı özellikleri taşıyacağı varsayılıyor. Yeni yazılım, kullanıcılar için kayıtlı bir hesap gerektirecek ve bu da işletim sistemi ve Microsoft hizmetlerinin daha derin entegrasyonunu sağlayacak.Uzmanlar, Windows 10 desteğinin 2025 yılına kadar devam edeceğini ve mevcut Windows 11 için desteğin bitiş tarihinin hala bilinmediğini söylüyorlar. Bu durumda işletim sistemi 2031 yılına kadar güncelleme almaya devam edecek. Bu sebeple Microsoft, büyük olasılıkla bu zaman aralığında Windows 12'yi piyasaya sürecektir.​

shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8