Welcome to DiziEvi Film Dizi Dünyasının Yeni Adresi DiziEvi.NeT

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?

Soru sor

Sorularınız var ise sorup cevaplayabilirsiniz.

Cevap

Sorularınızı Uzman Ekibimiz Tarafından Cevaplarınızı Alın

İletişime Geçin

Uzmanlarımız Sorularınızı Cevaplamaya Hazır

Hasleo Backup Suite 5.2.2.1 | Katılımsız

DiziEvi

Admin
Yönetici
Admin
Kayıtlı Kullanıcı
Web sitesi
www.dizievi.net
Hasleo Backup Suite 5.2.2.1 | Katılımsız

Hasleo Backup Suite Free, yedekleme, geri yükleme ve klonlama özelliklerini içeren ücretsiz bir Windows yedekleme ve geri yükleme yazılımıdır, Windows işletim sistemi kullanıcıları için tasarlanmıştır ve hem Windows PC'lerde hem de Sunucularda kullanılabilir.Hasleo Backup Suite'in yedekleme ve geri yükleme özelliği, Windows işletim sisteminizin ve kişisel verilerinizin güvenliğini korumak için Windows işletim sistemlerini, diskleri ve bölümleri yedeklemenize ve geri yüklemenize yardımcı olabilir. Hasleo Backup Suite'in klonlama özelliği, Windows'u başka bir diske taşımanıza veya bir diski kolayca SSD'ye veya daha büyük kapasiteli bir diske yükseltmenize yardımcı olabilir.
Profesyonel bir Windows yedekleme ve geri yükleme yazılımı olarak, önyüklenebilir WinPE acil durum diski, sistem çökmesi veya disk bozulması gibi bir olağanüstü durum sonrasında Windows işletim sistemini hızlı ve etkili bir şekilde sağlıklı bir duruma geri yüklemenize yardımcı olabilir.
Dosya: Hasleo Backup Suite.zip
MD5: 78dfe32c20ddc1440114e83171edf957
Gerekli Bileşen: .NET Framework 4.6.2+
Mimari: 32 & 64 bit
Dosya Boyutu: 34 MB
Platform: Windows XP ve üzeri
Program "Kurulum tamamlandı" mesajını iletene kadar bekleyin.

indirme Linkini görüntülemek için konuya cevap vermelisiniz.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8