DETRATAUS
Uploader

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş Yap veya Üye Ol
Giriş yap veya üye ol.
Pop müziğin sevilen ismi Sibel Alaş 90’lı yıllara damga vuran şarkılarını “En İyileriyle Sibel Alaş” albümünde bir araya getirdi. “En İyileriyle Sibel Alaş”, hem tüm dijital platformlarda hem de LP Plak formatında müzikseverlerle buluşuyor.
“En İyileriyle Sibel Alaş” albümü için stüdyoya giren Sibel Alaş; “Adam”, “Fem”, “Bende Hüküm Sür”, “Uyut Beni Büyüt Beni”, “Bin Yıldız”, “Lavanta Çiçekleri”, “Firarım Ben”, “Neyleriz” isimli 8 şarkıyı bir albümde topladı. Şarkılar, 90’lar soundları korunarak ilk günkü tatlarında dinleyicilere sunuluyor.
“En İyileriyle Sibel Alaş” albümünün düzenlemelerini Metin Özülkü & Hasan Çiçek, Sinan Güngörer yaparken, albüm fotoğrafları yapımcı Hakan Eren tarafından çekildi. Projenin kartonet tasarımını Ramiz Oğuz hazırlandı.
“En İyileriyle Sibel Alaş” Ossi Müzik etiketiyle, Hakan Eren’in yapımcılığında, Metin Özülkü’nün müzik direktörlüğünde, Pelin Erçelik’in proje koordinatörlüğünde tüm dijital platformlarda yayınlandı. Proje, çok yakında LP Plak formatında da yayınlanacak.
indirme Linkini görüntülemek için konuya cevap vermelisiniz.