- Web sitesi
- www.dizievi.net
Windows 8.1 Pro Performance Edition İndir – Full Türkçe 2022
Windows 8.1 Pro Performance Edition İndir – 2022
Oyun ve Ev kullanıcıları yada hız arayanlar için,Hızlandırılmış, bir şekilde sunulan ve daha kullanışlı bir hal almış olan Windows 8.1 Pro Performance Edition İndir işletim sistemi sayesinde en güncel sürümde Windows deneyimi elde edecek ve işletim sisteminde yer alan birçok gereksiz dosya ve uygulamalar tamamen silinmiştir. Daha hızlı bir işletim sistemi deneyimi sunan Windows 8 ile bilgisayarınızı sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz.

Windows 8.1 Pro Performance Edition 2021 Kurulum
Geçtiğimiz günlerde sunmuş olduğumuz Windows 8.1 SL Performance Edition işletim sistemi ile benzer ayarlara sahip olan Wind 8.1 Pro Performance Edition işletim sisteminde yapılmış olan ince ayarlar sayesinde daha stabil bir sürüme sahip olacak ve diğer işletim sistemlerine nazaran daha hızlı olacaksınız.
Windows 10 boot dosyalarının kullanılmış olduğu bu işletim sisteminde daha fazla driver desteğine kavuşacak ve aynı zamanda software klasörü desteği ile elinizde bulunan katılımsız programları işletim sistemi ile otomatik bir şekilde yükleyeceksiniz.

En güncel hali ile sizlere sunmuş olduğumuz Windows 8.1 Performance Edition ISO dosyasını bir USB bellek üzerine rufus ve benzeri programlar ile yazdırın ve ardından format şeklinde kurulumu gerçekleştirin. Kurulum sırasında mevcut keyiniz varsa kullanabilir veyahut bu adımı atlayabilirsiniz. İşletim sistemi üzerinde gerçekleştirilmiş olan güncellemeler hakkında detaylı bilgiler aşağıda sunulmuştur.
x86 Bitx64 Bit
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş Yap veya Üye Ol
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
RAR Şifresi: fullindir.cafe
Kinghaze Tarafından özel bize yapılmış.