Welcome to DiziEvi Film Dizi Dünyasının Yeni Adresi DiziEvi.NeT

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?

Soru sor

Sorularınız var ise sorup cevaplayabilirsiniz.

Cevap

Sorularınızı Uzman Ekibimiz Tarafından Cevaplarınızı Alın

İletişime Geçin

Uzmanlarımız Sorularınızı Cevaplamaya Hazır

My Name İs Khan (Benim Adım Khan) 1080p Türkçe Dublaj İndir DiziEvi.net

DiziEvi

Admin
Yönetici
Admin
Kayıtlı Kullanıcı
Web sitesi
www.dizievi.net

FİLM BİLGİSİ​

Rizwan Khan Asperger sendromuna sahip Mumbai‘nin Borivali bölgesinde annesi ile yaşamını sürdüren bir müslümandır. Annesinin vefatı üzerinde oldukça üzgün olan Khan Amerika‘nın Los Angeles şehrinde bulunan kardeşinin yanında yaşamaya karar verir. Burada Hintli ve dul bir kadın olan Mandira ile evlenen Khan’ın eşi ile olan mutluluğu uzun sürmemiştir. Evlendikten kısa süre sonra eşi Mandira’nın çocuğu insanlık içerisinde bulunan kötü bir kesim tarafından katledilecektir. Küçük çocuğun öldürülmesinin tek nedeni ise annesinin müslüman biri olan Khan’ın soyadına sahip olmasıdır. Aradan geçen zaman içerisnde 11 Eylül olaylarından sonra Rizwan Khan uçakta sergilediği dikkat çekici, şüpheli davranışlar nedeniyle alı koyulur. Her seferinden terörist olmadığını dile getiren Rizwan artık Obama ile görüşerek adını temize çıkarmak istemektedir. Sitemizde bulunan Benim Adım Khan filmini linklerimizden ücretsiz olarak indirebilirsiniz.​

FRAGMAN​

indirme Linkini görüntülemek için konuya cevap vermelisiniz.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8